-->

Menu2

ImageSlider5

Peneraju Pedagogi Pembentuk pendidik berwibawa Membantu dan membimbing ke arah kejayaan Mendidik tunas bestari Inovasi digital dalam PdP Menghasilkan pendidik bertaraf dunia

Berita Terkini

Wednesday, 17 May 2017

PERHIMPUNAN BULANAN BIL. 5/2017 DAN SAMBUTAN HARI GURU PERINGKAT IPG KTHO 2017

IPGKTHO telah mengadakan perhimpunan bulan dan sambutan Hari Guru pada 17 Mei 2017 untuk meraikan hari yang penuh bermakna bagi merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada para pendidik yang digelar "Guru".

Pensyarah dan pelajar IPGKTHO juga telah menghantar wakil bagi menyertai Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan di Johor Bahru pada 16 Mei.

Tema Hari Guru 2017 ialah "Guru Pembinaan Negara Bangsa". Mudah-mudahan, dipermudahkan segala urusan dan mengekalkan fungsi IPGKTHO sebagai institusi pendidikan guru dan meneruskan khidmat bakti dalam bidang pendidikan guru bertaraf dunia!

Selamat menyambut Hari Guru!

Sila klik SINI bagi mencapai laman web rasmi Hari Guru 2017

Catatan:

Biarpun betapa meriahnya sambutan Hari Guru pada peringkat institut dan juga pada peringkat kebangsaan, pensyarah-pensyarah IPGK tetap menjalankan tugas seperti biasa seperti mengawas Peperiksaan Akhir dan menanda skrip peperiksaan. Inilah semangat berkhidmat untuk negara dalam kalangan pendidik peringkat TOT!Post a Comment